Контактирајте не

Име: Mgr. David Zacik - PROMONE
Адреса: Na paziti 810/17, 911 06 Trencin, Slovakia
Е-пошта: dejvo01(@)gmail.com

Нашата приказна

Приказот за Томас Махрик и мене, Давид Зацик, е патување кое започна во виртуелните коридори на онлајн платформата Webtrh.cz, во 2011 година. Живеејќи во Тренчин, Словачка, се најдов опседнат од потенцијалот на дигиталниот свет. Секогаш бев голем мислител, ентузијаст кој никогаш не се задоволува, секогаш во потрага по следната иновација. Но, ми недостигаше технолошки виртуоз, некој кој можеше да ги преведе моите визионерски идеи во реалност.

Тогаш се појави Томас, кој доаѓа од Брно, Чешка. Како програмер, имаше изузетен дар за претворање на високи концепти во конкретни дигитални решенија. Беше средба на умови која не познава граници, погонета од заеднички страсти и индивидуални експертизи.

Во 2015 година, се упуштивме во амбициозен проект, создавањето на Kuponovnik.sk, Kuponovnik.cz и Kuponkozmosz.hu. Овие веб-страници нудеа широк спектар на купони и попусти за потрошувачите низ Словачка, Чешка и Унгарија. Комбинацијата на нашите уникатни вештини ни овозможи да ги претвориме овие идеи во успешни платформи кои брзо добија на популарност кај корисниците.

Иако живеејќи во различни земји, нашата соработка беше без шевови. Пораките во поноќните часови и бројните картички од Trello станаа основа на нашата канцеларија. Наместо да бидат пречка, нашата географска сепарација стана стимулус за креативност, поттикнувајќи нè да ги предизвикуваме границите на дигиталната соработка.

За да останеме напред, редовно учествувавме на афилијат конференции како HotDognet. Овие настани ни обезбедија можност да дознаеме за новите трендови и да мрежиме со слично размислувачки професионалци. Дискусиите и дебатите кои следеа често предизвикуваа искара на иновации и ни помагаа да ги совршиме нашите творби.

Во 2023 година, Томас и јас започнавме со нашиот најамбициозен проект досега, Coupodo.com. Земајќи ги нашите минати искуства и знаења, го дизајниравме овој веб-сајт за купони да обемат 18 земји. Го замислувавме Coupodo.com како платформа која можеше да ги собере потрошувачите и трговците на меѓународно ниво, правејќи ја потрагата за најдобрите понуди глобална авантура. Кога се зафативме во овој проект, знаевме дека ги предизвикуваме нашите граници, но визијата за принесување на можности за заштеда на корисниците ширум светот ја поттикна нашата решеност. Секој ден се трудевме да го направиме Coupodo.com симбол на глобална врска, покажувајќи уште еднаш дека иновациите и соработката не познаваат граници.

Наш тим

David Zacik

Основач & Менаџер на Проект David Zacik

Tomas Mahrik

Сосновател & развивач Tomas Mahrik