Kontaktirajte nas

Ime: Mgr. David Zacik - PROMONE
Adresa: Na paziti 810/17, 911 06 Trencin, Slovačka
E-mail: dejvo01(@)gmail.com

Naša priča

Priča o Tomasu Mahriku i meni, Davidu Zaciku, je putovanje koje je počelo u virtuelnim hodnicima online platforme pod nazivom Webtrh.cz, još 2011. godine. Živeći u Trencinu, u Slovačkoj, našao sam se opsednut potencijalom digitalnog sveta. Uvek sam bio mislilac širokog spektra, entuzijasta koji se nikada ne zadovoljava, uvek u potrazi za sledećom inovacijom. Međutim, nedostajao mi je tehnološki virtuoz, neko ko bi mogao da pretvori moje vizionarske ideje u stvarnost.

Tada je na scenu stupio Tomas, dolazeći iz Brna, u Češkoj. Kao programer, imao je izuzetan dar za pretvaranje visoko konceptualizovanih ideja u opipljiva digitalna rešenja. Bio je to susret umova koji nije poznavao granice, vođen zajedničkim strastima i individualnom stručnošću.

godine, upustili smo se u ambiciozan projekat, stvaranje Kuponovnik.sk, Kuponovnik.cz, i Kuponkozmosz.hu. Ovi veb sajtovi nudili su širok spektar kupona i popusta potrošačima širom Slovačke, Češke i Mađarske. Spoj naših jedinstvenih veština omogućio nam je da ove ideje pretvorimo u uspešne platforme koje su brzo stekle popularnost među korisnicima. Iako smo živeli u različitim zemljama, naša saradnja je bila besprekorna. Kasnonoćne poruke i brojne Trello kartice postale su temelj našeg ureda. Umesto da bude prepreka, naša geografska razdvojenost postala je podsticaj za kreativnost, terajući nas da izazovemo granice digitalne saradnje.

Da bismo ostali ispred krive, redovno smo prisustvovali konferencijama za affiliate marketing kao što je HotDognet. Ovi događaji pružili su nam priliku da naučimo o novim trendovima i mrežimo se sa slično mislećim profesionalcima. Diskusije i debate koje su usledile često su izazvale iskre inovacija i pomogle nam da usavršimo naše kreacije.

godine, Tomas i ja smo se upustili u naš najambiciozniji projekat do sada, Coupodo.com. Uzimajući naše prošle iskustva i učenja, dizajnirali smo ovaj veb sajt za kupone da obuhvati 18 zemalja. Zamislili smo Coupodo.com kao platformu koja bi mogla da okupi potrošače i trgovce na međunarodnom nivou, pretvarajući potragu za najboljim ponudama u globalnu avanturu. Dok smo se upuštali u ovaj projekat, znali smo da pomjeramo naše granice, ali vizija da pružimo mogućnosti štednje korisnicima širom sveta podsticala je našu odlučnost. Svaki dan, težili smo da Coupodo.com postane simbol globalne povezanosti, ponovo pokazujući da inovacija i saradnja ne poznaju granice.

Naš tim

David Zacik

Osnivač & menadžer projekta David Zacik

Tomas Mahrik

Suosnivač & razvijač Tomas Mahrik